L’Associació La Conca 5.1 comença aquest divendres 11 de maig una nova edició dels debats Visions 5.1 que enguany reflexionaran al voltant de la comunicació en el món del vi i els reptes de futur dels territoris locals. El Museu de la Vida Rural de l’Espluga serà el primer escenari de la cinquena entrega del cicle amb el debat “Vendre, seduir i fidelitzar”.

L’estrena de la cinquena edició del cicle començarà a les 7 del vespre ajuntant a Quim Vila, Sílvia Culell i Ruth Troyano per debatre sobre quines són les estratègies per fomentar la venda i consum de vi. Quim Vila és propietari de la botiga i distribuïdora Vila Viniteca i reconegut expert en l’àmbit mundial, mentre que Sílvia Culell exerceix com a periodista i sommelier i és la responsable de continguts de Wineissocial (un dels clubs de vins més importants del país). Ruth Troyano és sommelier i periodista especialitzada en vi i enoturisme, a més d’editora de la sèrie de llibres “Retrats del vi” i col∙laboradora en diversos mitjans de comunicació del sector.

El segon debat se celebrarà el 25 de maig a les 7 del vespre també al Museu de la Vida Rural, sota el títol “Des del món rural, projectes de present i futur” i comptarà amb la participació de Maria Carme Freixa, Rafael López Monné, Vanesa Freixa, Marta Amigó, Carme Ferrer i Anna March. Mentre que la cloenda arribarà el 2 de juny amb el debat “Com comuniquem la sommelieria i el vi” a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Ferran Centelles, Anna Vicens i Patrícia de Golferichs seran els darrers ponents del cicle.

ENTREVISTA a Leandre Romeu, responsable de La Conca 5.1, al programa La Conca al Dia