[youtube https://www.youtube.com/watch?v=b9WKGcclorg?rel=0]

Les obres de remodelació de la plaça de Sant Isidre de l’Espluga ja estan en marxa. L’espai fins fa ben poc havia estat ocupat per una benzinera i ara es convertirà en un nou espai per als espluguins i espluguines.

En aquest espai d’uns 1.000 m², s’hi projectarà un parc infantil, una zona de pícnic i també un recinte per acollir tot tipus d’actes, a més a més de l’actual parc biosaludable. L’Ajuntament del municipi hi invertirà uns 80.000 euros amb l’objectiu d’oferir un nou espai de lleure per a tots els públics. El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, també ha destacat la instal·lació dels aparells del parc infantil que seran diferents als que actualment hi ha al municipi. S’espera que en un termini d’un mes i mig la remodelació pugui estar enllestida i que pels volts de Sant Joan es pugui inaugurar.