El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet rebrà aquest cap de setmana la visita de l’artista Grant Garmezy. El vidrier d’Estats Units farà demostracions en directe per crear escultures de vidre inspirades en la fauna salvatge d’Amèrica del Nord, entre d’altres.

L’artista nord-americà crearà les figures de vidre en l’horari habitual del Museu, el dissabte 12 de maig de 10 del matí fins a l’1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda i diumenge al llarg del matí. D’aquesta manera, Grant Garmezy estrenarà les demostracions d’artistes vidriers d’arreu del món al taller del Forn de Vidre de Vimbodí, un dels objectius sorgits arran de la darrera remodelació de l’espai.

Grant Garmezy és un artista destacat als Estats Units pel seu treball amb el vidre, unes creacions que ressalten per recrear tot tipus d’animals i formes naturals amb realisme i jugant amb els colors. La trajectòria de Garmezy comença ben aviat després de formar-se a la Virgina Commonwealth University School of Arts, primer amb la joieria i després amb l’artesania del vidre.