La Formació Permanent del Casal de l’Espluga de Francolí ha celebrat aquest diumenge el seu 40è aniversari amb diverses propostes festives al llarg de la jornada i l’acte central en forma de concert al Teatre del Casal.

Les propostes per celebrar l’efemèride han començat aquest matí amb l’actuació del Ball de Bastons de l’Espluga des de la plaça de l’Església i fins a la Plaça Montserrat Canals, després de l’eucaristia a l’església Vella. A continuació, les dones i homes que formen part del col·lectiu s’han fet una fotografia conjunta i han dinat a l’Hostatgeria de Poblet.

L’acte central ha arribat a les 6 de la tarda al Teatre del Casal on desenes de persones han gaudit del concert de la coral Miralcamp i la Coral Infantil de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga que han interpretat diverses cançons de pel·lícules reconegudes.

Amb un públic format principalment per dones, l’entitat destaca, per exemple, per organitzar setmanalment conferències de temes diversos amb especialistes d’arreu de Catalunya i també celebra diverses sortides al llarg de l’any. En declaracions a l’Espluga FM Ràdio, la presidenta de la Formació Permanent, Assumpció Carulla, ha destacat que «la Formació Permanent ha portat cultura, ens ha ensenyat moltes coses i ha fet sortir les senyores de casa». Fa unes setmanes, diverses representants de la junta van partcipar al programa Persones que Eduquen de l’EFMR per explicar la trajectòria i rellevància de la secció del Casal.

Persones que eduquen del diumenge 21 de gener del 2018