El Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet ha acollit aquest dissabte una activitat al voltant de les plantes comestibles que es poden trobar en l’entorn natural.

Una vintena de persones va començar una ruta peculiar pel bosc de Poblet al voltant de les 10 del matí. L’Ermita de la Santíssima Trinitat va ser el punt d’inici d’una activitat que va tenir les plantes comestibles com a protagonistes, però en què també es van ensenyar diverses plantes tòxiques. L’enciam bord, la malva i els espàrrecs són algunes de les plantes que la iniciativa va ajudar a reconèixer.

La proposta, organitzada per l’Associació Corremarges, va comptar amb una ruta de dues hores i un taller de cuina. Els organitzadors han destacat, en declaracions a l’EFMR, la importància de conèixer les plantes del territori perquè asseguren que, si es saben distingir, també es respectaran més.

ÀUDIO: Natacha Filippi i Guillem Figueras de l’Associació Corremarges expliquen l’activitat