La consellera d’Agricultura cessada pel 155, Meritxell Serret, ha parlat al micròfon de l’Espluga FM Ràdio sobre el moment que viu Catalunya i la seva situació a Bèlgica. La conversa amb l’exconsellera es podrà escoltar aquest dissabte a partir de les 12 del migdia al programa Inquiets.

Una de les presentadores del programa Inquiets, Ermínia Martí, va enregistrar l’entrevista amb Serret aquest passat diumenge 29 d’abril des de Bèlgica. Al llarg de 15 minuts, la conversa mira enrere per conèixer les valoracions al voltant les decisions rellevants dels darrers mesos, la seva situació a l’exili i l’actualitat des del punt de vista de la consellera cessada.

Els vincles de Meritxell Serret amb l’Espluga de Francolí s’expliquen gràcies a la seva relació amb l’espluguí Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya d’ERC i parella de Serret, de qui també se’n fa referència al llarg de la conversa.

Programació en directe per viure la inauguració del nou pavelló de l’Espluga

D’altra banda, l’EFMR oferirà aquest diumenge una programació especial per seguir en directe la inauguració del nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga de Francolí. Un programa especial a les 11 del matí començarà la retransmissió de l’acte amb entrevistes i el seguiment de la jornada. Al punt de les 13 h, tornarà la connexió amb el nou pavelló per emetre, des de l’estudi mòbil, l’Informatiu Cap de Setmana i una edició especial de l’Infoesport.