[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ql63cfxt2jk?rel=0]

L’Ajuntament de l’Espluga ha renovat totalment el sistema de depuració de la piscina municipal després de més de 50 anys amb l’anterior maquinària.

Es tracta d’una de les actuacions més importants de l’exercici d’enguany, xifrada en més de 75.000 euros, i ha de posar fi als problemes que en els darrers anys havia generat l’anterior sistema. A més a més, servirà per automatitzar diversos processos i també permetrà un estalvi de productes de cloració.

Paral·lelament, aquestes setmanes també s’ha actuat en la piscina petita perquè les arrels dels pins n’havien badat el fons. A més a més, s’hi instal·larà una lona per tapar les actuals rajoles que en diverses ocasions havien provocat talls als peus dels infants, un fet que l’oposició havia reclamat en sessions del Ple Municipal. Aquesta darrera actuació ha tingut un cost d’uns 8.700 euros.