L’EFMR ha ofert aquest dissabte una programació especial per seguir en directe la inauguració del nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga de Francolí.

L’especial de les 11 h va començar la retransmissió de l’acte amb entrevistes i el seguiment de la jornada, coincidint amb l’inici de l’acte inaugural a tres quarts de 12 del migdia. Al llarg dels 60 minuts de programa també es van poder escoltar els parlaments de l’alcalde de l’Espluga, David Rovira; el secretari general de presidència de la Generalitat, Joaquim Nin, i el secretari general de l’Esport, Gerard Martí Figueras.

La connexió amb el nou pavelló va retornar a partir de les 13 h per emetre, des de l’estudi mòbil, l’Informatiu Cap de Setmana i una edició especial de l’Infoesport amb la veu dels protagonistes del dia.

RETRANSMISSIÓ DE L’ACTE INAUGURAL
INFORMATIU CAP DE SETMANA DES DEL PAVELLÓ
EDICIÓ ESPECIAL DE L’INFOESPORT