Desenes de persones s’han tornat a concentrar aquest dimecres a les places de diversos pobles de la Conca per exigir l’alliberament dels polítics i líders independentistes empresonats, quan es complien sis mesos des de l’empresonament d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

La crida de l’Assemblea Nacional Catalana de la Conca va mobilitzar una setantena de persones a la plaça Major de l’Espluga a les 8 del vespre, mentre que a Montblanc un centenar de persones es concentraven també per reclamar la llibertat de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull i Raul Romeva i el retorn dels polítics a l’exili. Les reivindicacions també es van produir a Sarral i Vimbodí i Poblet.

Les concentracions van comptar amb la lectura d’un manifest de l’ANC i també es va reproduir una carta que Junqueras i Forn van escriure des de la presó.