[youtube https://www.youtube.com/watch?v=txQqiTVJ9EA?rel=0]

L’Ajuntament de Montblanc continua decidit a convocar una manifestació unitària al territori si les obres del túnel del Coll de Lilla no s’acceleren. Aquesta setmana, l’alcalde Josep Andreu i el primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, feien una visita a les obres, per comprovar-ne el seu estat. Asseguren que tot i que s’hi està treballant, el ritme és molt lent, i no és suficient per accelerar el projecte i complir amb els terminis previstos.

És per aquest motiu que volen parlar amb els ajuntament de Valls i Tarragona i altres municipis amb l’objectiu que se sumin a la reivindicació d’accelerar les obres del túnel del coll de Lilla. El primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, destaca que «es tracta d’una obra molt important per connectar el Camp de Tarragona amb l’interior de la península i per connectar la Conca amb el Camp de Tarragona».

Tot i que no han posat data, esperen poder concretar una concentració unitària per reivindicar una infraestructura que consideren molt necessària per la Conca de Barberà i també pel conjunt del Camp de Tarragona. Fa unes setmanes l’Ajuntament de Montblanc ja va criticar la inversió que l’Estat ha previst als pressupostos per enguany, que consideren insuficient per poder començar a foradar el túnel. A les obres, continuen construint el viaducte que arribarà fins a la boca del túnel.