El grup de teatre Fila Zero de Montblanc ha decidit recuperar la Mostra de Teatre Amateur, que anys enrere s’havia celebrat amb gran èxit de públic i participants.

La companyia montblanquina vol, d’aquesta manera, intentar rellançar el seu projecte, que no passa pel seu millor moment. “Fa temps que ens falten espectadors i gent que vulgui venir a fer teatre, i creiem que amb la mostra ho podem aconseguir”, explica el director del grup Fila Zero, Albert Cartanyà.

A través d’una crida a les xarxes socials, la companyia va aconseguir contactar amb diversos grups de teatre del país que vindran a Montblanc per participar a la Mostra de Teatre Amateur. En total s’han programat cinc sessions de teatre, que tindran lloc els diumenge a la tarda del 13 de maig al 17 de juny.

La primera sessió, de fet, es farà en el marc de les Festes de Sant Maties, i serà un musical. La companyia Anem de Canto portarà al centre cultural Sant Jordi l’obra ‘A cop de rock’, un repàs musical a la història del rock català. Els preus de les entrades oscil·len entre els 8 i els 10 euros.

En aquesta edició el grup de teatre montblanquí no podrà presentar encara cap obra pròpia, però esperen fer-ho de cara a la tardor, organitzant una nova mostra de teatre amb companyies de la Conca de Barberà i de comarques properes. L’objectiu és donar una nova vida al grup de teatre.

Obres programades
:
Diumenge 13 de maig, 18.30h
‘A cop de rock’ de la companyia Anem de canto

Diumenge 20 de maig, 18:30h

‘Casats per amor,….a la pasta’, de la companyia Quadre escènic Sant Medir

Diumenge 27 de maig, 18:30h
‘Demà coneixeràs en Klein’ de L’Escotilló G.T

Diumenge 10 de juny, 18:30h
‘Burundanga’, de Cloteatre

Diumenge 17 de juny, 18:30h
‘Fullmonti’ de l’Associació Artística Kakaiba