350 persones han participat en les dues curses organitzades pel Club Atlètic Montblanc, la 24a Cursa de Fons i la 41 cursa popular. Enguany ha destinat els seus beneficis a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

En la 41a edició de la cursa popular hi han participat unes 150 persones, la majoria nens i nenes que corrien en aquesta cursa no competitiva que tenia un recorregut de 3 quilòmetres. A l’arribada tots els participants han pogut gaudir d’un bon esmorzar i de diversos sortejos.

Pel que fa a la 24a Cursa de fons, la participació ha estat de 200 corredors. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 24a edició amb un recorregut d’asfalt i de muntanya. La cursa ha passat pels voltants de la muralla de Montblanc i després ha enfilat direcció a la font de la ceba per tornar a l’ermita de Sant Josep.

Xavi Garcia Insa del club FACVAC s’ha proclamat campió amb un temps de 36:01 de la 24a Cursa de Fons de 10km. Victor del Aguila ha quedat en segona posició amb un temps de 36:14 seguit de Gerard Combalia que ha tancat el podi. Anahi Herrera de Activa’t Runners, amb un temps de 44:49 ha estat la primera a arribar en la categoria femenina, seguida de per Marta Ballesté del Club Joventut Atlètica d’Arbeca amb un temps de 46:59 i en tercera posició Silvia Iturria del C.A. Montblanc amb un temps de 47:26.

Classficacions de la 24a Cursa de Fons de 10 km

La proposta esportiva ha tingut un nou vessant solidari,  ja que una part de la recaptació de les inscripcions s’aportarà a l’AFANOC, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu cercar solucions al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil.