Drac Actiu festejarà aquest diumenge els seus 25 anys de vida i el 10è aniversari del centre d’activitats ubicat a l’antiga fassina Salfuro al parc fluvial de l’Espluga.

Per commemorar l’efemèride, l’empresa espluguina proposa un matí de diumenge ple d’activitats gratuïtes a la seva seu, entre les quals en destaca la presència d’un globus aerostàtic captiu que permetrà veure el municipi des d’una altra perspectiva. A més a més, des de les 9 del matí es podrà participar en activitats d’escalada, tir amb arc, trekorientació o parc infantil, entre d’altres. Al centre d’activitats també es farà el vermut amb l’acompanyament musical a ritme de dixieland amb Josué Garcia & The Old Style Masters.

Drac Actiu és una empresa dedicada al món del lleure i al turisme actiu. Al llarg dels darrers anys ha desenvolupat diversos esdeveniments vinculats al territori i de descobriment de l’entorn monumental i paisatgístic.

ÀUDIO: Entrevista a Laly Puig, una de les impulsores de Drac Actiu