El primer de maig s’ha celebrat a l’Espluga, un any més, amb la  caminada popular del Club Atlètic Espluguí. En aquesta 26a edició hi han participat una quarantena de persones que han recorregut els 17 quilòmetres de l’Espluga fins a Farena.

Després de 25 anys, la caminada ha canviat la ruta i no ha acabat a Prades. La caminada ha començat a les 8 del matí des de la plaça del Casal de l’Espluga i ha tingut un recorregut d’uns 17 quilòmetres amb 860 metres de desnivell positiu. A l’acabar tots els participants que s’havien apuntat han dinat al Bar Brugent de Farena.

El canvi de recorregut de la caminada popular s’ha aplicat per atreure nous participants i segons va exposar el president del Club Atlètic Espluguí, Marc Martí, la línia dels pròxims anys podria ser el de proposar una nova ruta per al cada edició.