Intèrprets: Albert Grinyó, Anna Garcia i Cristina Bosch 

Descarrega’l aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de que l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, ha deixat clar que no tornarà a presentar-se com a candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del 2019. També s’informa de que Montblanc ja ha superat el primer cap de setmana de la 31a Setmana Medieval que ha omplert de gom a gom les places i els carrers de la vila, marcats, això sí, per les reivindicacions polítiques i de que el Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga ha aprovat aquest dijous l’adjudicació de les obres de millora al camp de futbol municipal a l’empresa Galitec Desarrollos Tecnológicos S.L. Es parla també de que la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga ha impulsat la creació d’un grup de treball al voltant del problema d’inclinació de l’església Nova de l’Espluga i de que una cinquantena de persones es va concentrar aquest dijous a la plaça Major de Montblanc contra la sentència judicial que exculpa La Manada. Les reivindicacions van arribar al Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga.