Avui hem destacat la creació d’una comissió de treball al voltant de l’Església Nova de l’Espluga que impulsa la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel, en parlem amb mn. Marcus Vinicius Teixeira i escoltem les declaracions de David Rovira al programa Saló de Plens de TAC12. En aquest cas, també ens referim a l’anunci de David Rovira de no repetir com a candidat a l’alcaldia. També fem previsió del Ple Municipal d’aquest dijous a l’espera de l’adjudicació de les obres de millora al Camp de Futbol Municipal amb la instal·lació de gespa artificial. A més a més, fem un apunt informatiu de la fira Camins d’FP i parlem d’un fulletó del segle XIX que ha adquirit el Consell Comarcal sobre un atac de llops a Pira. En l’espai de l’entrevista, parlem amb Joan Amigó, conseller comarcal de serveis tècnics, sobre el recent estudi que indica un lleuger repunt de l’obra pública a la Conca.