El Club Atlètic Espluguí organitza un any més la caminada popular de l’1 de maig per celebrar el Dia Internacional dels Treballadors que enguany arriba a la 26a edició. Després de 25 anys, l’activitat canvia el seu recorregut i acabarà a Farena.

La caminada començarà a les 8 del matí des de la plaça del Casal de l’Espluga i tindrà un recorregut d’uns 17 quilòmetres amb 860 metres de desnivell positiu. L’hora prevista d’arribada a Farena és a les 2 del migdia i es dinarà al Bar Brugent. El preu del menú és de 18 euros i per apuntar-s’hi és necessari enviar un correu a administracio@caesplugui.cat.

Enguany, la caminada popular deixa enrere el tradicional recorregut fins a Prades, segons ha explicat el president del Club Atlètic Espluguí,  Marc Martí, per tal d’atreure nous participants i renovar la proposta. De fet, Martí va exposar en declaracions al programa Infoesport de l’EFMR la voluntat de proposar, a partir d’ara, un recorregut nou cada any.