Informatiu comarcal marcat per la 31a Setmana Medieval de Montblanc que ha donat el tret de sortida aquest divendres, destaquem el pregó d’obertura a càrrec d’Empar Moliner i també les principals apostes de l’edició d’enguany. Sense moure’ns de la capital de la Conca expliquem que el municipi es va llevar aquest divendres amb una vintena de pintades en edificis i carrers del nucli històric. D’altra banda, parlem sobre l’estat de l’església nova de l’Espluga, tancada des de principis d’any pel risc d’esfondrament, i també expliquem que Sarral viurà aquest diumenge l’acte central de l’any commemoratiu del centenari de l’obertura del primer taller modern d’alabastre al municipi. Finalment, repassem les propostes culturals per aquests dies a la Conca, així com la celebració de la diada de Sant Jordi.