La Setmana Medieval de Montblanc convertirà l’antiga oficina de turisme en un estudi fotogràfic aquest proper dissabte. En el marc de la festa, el fotògraf Enric Lucena porta a Montblanc el projecte ‘Petons per Sant Jordi’, a través del qual es faran fotografies a tothom que vulgui amb dos únics requisits: fent-se un petó i anar vestits de medieval.

El projecte s’ha celebrat amb èxit a altres ciutats com Tarragona i Mataró, i aquesta és la primera vegada que arriba a Montblanc. De forma gratuïta, els participants es podran emportar una fotografia fent-se un petó amb un amic, un familiar o amb la seva parella. Aquells que no vagin vestits de medievals, se’ls proporcionarà algun element per poder-se adequar a l’època medieval.

L’estudi estarà obert dissabte de 10 del matí a 2 del migdia, i de 3:30 de la tarda a les 8 del vespre. Durant tot el dia, tots aquells que vulguin podran passar per l’antiga oficina de turisme, a Sant Francesc, i fer-se la fotografia.