L’alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira, serà entrevistat per primer cop aquest dimecres a TAC12, en l’habitual entrevista als alcaldes que es fa al programa Saló de Plens, presentat per Roser Marquès. A les 20.30 i en reemissió a les 22.30h, Rovira analitzarà l’actualitat local del municipi, que des del 14 de febrer forma part del Consorci de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. El canal de televisió de la Conca, l’Alt Camp i el Tarragonès entrevista cada setmana un alcalde dels principals municipis o representants polítics i institucionals destacats del territori.

En aquesta ocasió David Rovira visita el plató de TAC12 a pocs dies de la inauguració del Pavelló Municipal d’Esports, i en l’any d’instal·lació de la gespa artificial al Camp de futbol. L’alcalde de l’Espluga també afronta l’últim any d’aquest mandat abans de les properes eleccions, i per això parlarà de l’estat dels principals projectes del municipi, com l’arribada de l’aigua de l’Ebre, el futur de l’església Nova, la posada en marxa del Patronat de Turisme, o les principals demandes de la Conca en matèria d’infraestructures.

Control de realització de TAC12. (Foto: Xavier Lozano)
Control de realització de TAC12. (Foto: Xavier Lozano)