(Foto: Club Atlètic Montblanc)

Montblanc tornarà a viure, aquest 1 de maig, la tradicional cursa a l’ermita de Sant Josep que enguany destinarà els seus beneficis a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Aquest 2018 la cursa popular arriba a la seva 41a edició i la 24a de la cursa de fons.

La proposta esportiva tindrà també un nou vessant solidari,  ja que una part de la recaptació de les inscripcions s’aportarà a l’AFANOC, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu cercar solucions al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil.

La cursa popular té un recorregut de 3 quilòmetres i no és competitiva. Pel que fa a la cursa de fons té un circuit de 10 quilòmetres. Les inscripcions per a la 24a Cursa de Fons es podran fer fins al 28 d’abril o en arribar als 225 participants, mentre que les de la cursa popular es faran el mateix dia 1 de maig a l’ermita de Sant Josep de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 del matí. Les dues curses començaran a partir de les 10 del matí i a l’arribada tots els participants tindran esmorzar, beguda i també participaran en el sorteig de productes dels col·laboradors.

Per aquest divendres 20 d’abril s’ha organitzat un entrenament obert a partir de les 8 del vespre que anirà dirigit per l’entrenador Xavi Garcia. L’activitat servirà per conèixer el recorregut de la 24a Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep.