[youtube https://www.youtube.com/watch?v=O8ykzn6SyVQ?rel=0]

El Consell Comarcal de la Conca ha decidit convertir en un servei a demanda la ruta d’autobús Lilla-Montblanc, que es duu a terme els divendres. Durant l’any 2017, només 153 usuaris van utilitzar aquest servei, i és per aquest motiu que s’ha decidit mantenir-lo però a demanda.

D’aquesta manera, aquells usuaris que vulguin fer ús de la linia, hauran de trucar el dia abans entre les 7 del matí i les 8 del vespre per poder-lo demanar. Es podrà reservar trucant al telèfon 977 862 739 i al 606 959190.

L’autobús surt de Lilla, fa parada a Vilaverd i arriba fins a Montblanc. El servei a demanda es posarà en marxa el proper 4 de maig, i sortirà quan els usuaris ho sol·licitin. L’horari serà el mateix que fins ara: sortirà de Lillà a les 9 del matí i desprès tornarà des de Montblanc a les 12:30h del migdia.

A la Conca de Barberà hi ha nou municipis i les seves corresponents pedanies que gaudeixen del servei de transport a la demanda: Conesa, Les Piles, Llorac, Savallà del Comtat, Pontils , Senan, Vilaverd i Vallfogona de Riucorb.