El projecte Art 360 de Vedruna Catalunya ha rebut el premi TIC de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Alumnes de l’Escola Vedruna de l’Espluga han participat en aquesta iniciativa juntament amb 35 centres escolars més.

El treball ha consistit en georeferenciar un edifici d’interès significatiu i treballar diversos aspectes de l’espai, des de l’artístic, passant per la seva història i els elements arquitectònics. Finalment, el projecte acaba amb un vídeo enregistrat en 360º i amb explicacions dels alumnes, uns resultats que es poden trobar a l’app Vedruna Art 360.

En concret els alumnes de 6è de primaria han desenvolupat el treball al voltant del Celler Cooperatiu de l’Espluga i l’han estudiat des de la perspectiva de les ciències socials, els elements arquitectònics i la història del celler.

El projecte Art 360 va ser ideat per l’Escola Vedruna Vall de Terrassa i s’ha desenvolupat a un total de 36 centres de Vedruna Catalunya Educació.