L’espluguina Meritxell Lorca ha aconseguit enguany la tercera posició del Campionat de Catalunya d’esquí alpí adaptat de la categoria femenina. L’onzena edició d’aquesta competició es va celebrar el passat dissabte 7 d’abril a les pistes de Grandvalira.

L’espluguina hi va participar amb Martina Fuster, qui ha estat la seva guia en els darrers quatre anys, i Meritxell Lorca va ser l’única noia que hi va competir en la categoria de ceguera total. Davant d’això, Lorca va acabar entre les tres primeres classificades disputant-se la prova amb esportistes amb deficiència visual.

Malgrat el podi, la temporada per Lorca acaba amb un regust agredolç perquè, per primera vegada, no podrà participar al Campionat d’Espanya. Segons l’esquiadora de la Conca, el fet de no haver estat seleccionada per al campionat estatal es deu a motius econòmics i confessa que ha estat un moment dur. Tot i això, Meritxell Lorca fa un bon balanç de la temporada i assegura que els objectius d’enguany eren millorar la tècnica i el ritme perfeccionant la sincronia amb la guia.