L’associació La Conca 5.1 ha avançat aquesta setmana la programació de la cinquena edició del cicle de debats Visions 5.1. En aquesta ocasió, personalitats del món del vi i del desenvolupament local reflexionaran al voltant de la comunicació en el sector vitivinícola i sobre els reptes de futur dels territoris rurals.

El primer dels tres debats se celebrarà el divendres 11 de maig al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí a les 7 del vespre.  Sota el títol “Vendre, seduir i fidelitzar”, l’estrena del nou cicle ajuntarà a Quim Vila, Sílvia Culell i Ruth Troyano per debatre sobre quines són les estratègies per fomentar la venda i consum de vi.

El segon debat també es farà al Museu de la Vida Rural el 25 de maig a les 7 del vespre. En aquest cas, la taula rodona “Des del món rural, projectes de present i futur” comptarà amb la participació de Maria Carme Freixa, Rafael López Monné, Vanesa Freixa, Marta Amigó, Carme Ferrer i Anna March.

La cloenda de la cinquena edició de Visions 5.1 arribarà el 2 de juny amb el debat “Com comuniquem la sommelieria i el vi”. La taula rodona començarà també a les 7 del vespre i, en aquest cas, l’escenari serà la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Ferran Centelles, Anna Vicens i Patrícia de Golferichs seran els darrers ponents del cicle.

Visions 5.1 compta amb el suport de Vermuts Miró i la col·laboració del Museu de la Vida Rural, el Sant Francesc Restaurant, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc.