El Consell Comarcal de la Conca de Barberà promou per al dimecres 25 d’abril una sessió formativa per a persones dirigents d’entitats sobre les obligacions fiscals de les associacions. El taller és gratuït i se celebrarà a la Sala Noble del Consell Comarcal a Montblanc a partir de dos quarts de 6 de la tarda fins a dos quarts de 8 del vespre.

La xerrada està pensada per a les persones que estan al capdavant d’alguna entitat i s’explicaran diversos aspectes relacionats amb la fiscalitat que ha de complir una entitat. La sessió la impartirà el Centre d’Estudis i Suport Associatiu i es parlarà del CIF o NIF i la declaració censal, de l’impost sobre activitats econòmiques (IAE), l’IVA, l’Impost de Societats, l’IRPF, la declaració d’operacions amb tercers (model 347) i sobre el certificat digital, entre d’altres.

Per participar en la formació és necessari inscriure’s prèviament a l’Oficina Jove de la Conca de Barberà a través del correu electrònic joventut@concadebarbera.cat.