La regidoria de festes de l’Espluga ha obert aquesta setmana la convotòria del concurs de disseny del cartell de la Festa Major d’enguany. Aquesta és la tercera vegada que s’organitza el certamen i s’hi podrà participar fins al 18 de maig.

Una de les novetats d’aquest 2018 és que els menors d’edat també podran presentar-hi els seus treballs, mentre que s’incrementa el premi a 300 euros per al disseny guanyador. Qualsevol persona resident a la Conca de Barberà pot participar-hi amb un únic disseny, que ha de ser original i inèdit.

Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ser reproduïda i impresa a quatre colors, en dimensions DINA3 en disposició vertical. Un dels requisits que fixen les bases del concurs és que hi aparegui el text “Festa Major Espluga de Francolí”, “Del 25 al 30 de juliol de 2018” i l’escut de l’Espluga de Francolí.

El termini de presentació de les propostes acabarà el 18 de maig a les 12 del migdia i s’han de dipositar a l’Ajuntament de l’Espluga. El jurat, format per membres de l’Ajuntament, escollirà el guanyador i també pot declarar el premi desert. El veredicte i, per tant, cartell de la Festa Major del 2018, es donarà a conèixer durant el Ple Municipal del mes de maig, mentre que el premi s’entregarà el divendres de Festa Major durant el concert-vermut.