La diada de Sant Jordi també serà especial al Monestir de Poblet on enguany s’obsequiarà a tots els seus visitatns amb un llibre sobre la història del cenobi cistercenc de la Conca de Barberà.

Les persones  que visitin el conjunt arquitectònic el dilluns 23 d’abril rebran un dels volums de la col·lecció de Quaderns d’art, història i vida de Poblet, un treball de Publicacions de l’Abadia de Poblet escrit per membres de la comunitat i de historiadors vinculats al monestir. A més a més, totes les publicacions a la venda a la botiga del Centre de Recepció i Visitants del Monestir de Poblet comptaran amb un 10% de descompte al llarg de la jornada.

D’altra banda, es repetirà l’experiència de visites temàtiques a espais o sobre aspectes poc coneguts del monestir. Darrerament s’han ofert propostes sobre  el Retaule de Poblet, les Tombes Reials, la visita familiar,  mites i llegendes del monestir i la conversió ecològica de Poblet.