[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vYY1FVTEGao]

La llegenda de Sant Jordi explicada per als més petits i amb un final alternatiu s’ha presentat a l’Espluga de Francolí. El Museu de la Vida Rural va ser aquest divendres l’escenari d’una representació simplificada de l’espectacle infantil de la Factoria Bram que es fa durant la Setmana Medieval de Montblanc.

A més a més, l’acte va tenir un segon protagonista, el conte Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac, publicat enguany amb el text de David Ortín, amb les il·lustracions del caricaturista Joan Vizcarra i editat per l’empresa espluguina La Musca. Ortín es va mostrar entusiasmat pel fet de presentar les propostes infantils a l’Espluga i content per la resposta del públic.

ÀUDIO: David Ortín valora l’acte celebrat al Museu de la Vida Rural

La proposta una vegada més va divertir a petits i grans i ara els impulsors es preparen per encarar les representacions que es podran veure durant la Setmana Medieval.