Intèrprets: Sergi Civit, Anna Garcia, Gerard Bosch, Patricia València i Josep Ardila. 

Descarrega’l aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de que el cabal del riu Francolí ha crescut en poques hores a causa de les pluges d’aquest divendres a la Conca de Barberà. També s’informa de que la diversitat d’opinions sobre la possibilitat d’obrir el pati de l’Escola Martí Poch a tota la ciutadania va ser palpable en el Ple Municipal de l’Espluga i de que l’acte d’inauguració del nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga de Francolí serà el 5 de maig. Expliquem també que el Museu de la Vida Rural de l’Espluga engega una nova etapa amb Gemma Carbó al capdavant coincidint amb el 30è aniversari de l’espai cultural i de que un total de 68 referències de vins i caves s’han sotmès aquest dijous al tast per participar en la 28a edició del concurs de la DO Conca de Barberà.