Desenes de persones, principalment joves, han omplert aquest divendres la pèrgola del Bar del Casal amb una proposta musical i artística per a la llibertat d’expressió. La iniciativa del Comitè de Defensa de l’Espluga sorgeix al voltant de la “Setmana per la llibertat d’expressió” impulsada per la plataforma No Callarem.

Les actuacions musicals es van succeir des de les 7 del vespre i fins passades les 10 de la nit. A més a més, també es van recitar diversos poemes i es va pintar un mural. La iniciativa també va recaptar fons per a la caixa de resistència del CDR de l’Espluga i per a la del col·lectiu No Callarem.

Aquest tipus d’activitats s’han repetit en diversos punts de Catalunya arran de les condemnes de presó per músics i artistes, com els rapers Valtonyc o Pablo Hasél. Al mateix temps, la plataforma també vol reclamar el retorn de les persones exiliades i l’alliberament dels polítics catalans empresonats.