Aquesta setmana ha començat l’actuació de reparació i manteniment dels parcs infantils de l’Espluga per part d’una empresa especialitzada.

La revisió de les zones d’esbarjo consisteix en pintar els aparells, reparar-ne les parts malmeses i substituir diverses peces trencades. Els pressupostos de l’Ajuntament de l’Espluga ja preveien una partida de 18.000 euros per fer “una actuació de xoc” per arreglar els sis parcs infantils de la vila, expressava el regidor de Serveis Municipals en la presentació dels comptes municipals.

ÀUDIO: Joan Amigó explica l’actuació en els parcs infantils

A l’oposició, el grup de SOM Espluga que havia criticat l’estat dels parcs infantils i reclamava més manteniment, celebra ara la iniciativa, però demana que les tasques de manteniment siguin més freqüents. A més a més, Aida Morgades, regidora de SOM Espluga, ha insistit en què els horaris d’obertura i tancament dels parcs es compleixi.

ÀUDIO: Aida Morgades valora les tasques de manteniment