[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gItIsP1aZ24]

L’acte d’inauguració del nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga de Francolí ja té data. Una jornada esportiva el dissabte 5 de maig estrenarà el nou equipament esportiu que ha estat històricament reivindicat al municipi.

En els darrers mesos, l’equip de govern havia mantingut la confirmació del dia per a la inauguració del pavelló a l’espera de la constitució d’un nou govern a Catalunya. Finalment, la jornada serà el primer dissabte de maig i hi participarà el secretari general de presidència de la Generalitat, Joaquim Nin, i el secretari general de l’Esport, Gerard Martí Figueras.

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, anuncia la data

D’altra banda, la regidoria d’esports ha fet una crida a les entitats esportives perquè participin en la jornada inaugural organitzant activitats al nou equipament. D’aquesta manera, la regidora d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga, Erika Soriano, ha explicat que el Dia Espluguí de l’activitat física coincidirà amb el cap de setmana de la inauguració i, per tant, la voluntat és que puguin ser dos dies d’activitats esportives al municipi.

ÀUDIO: La regidora d’Esports, Erika Soriano, explica com serà la jornada

Des de l’oposició, Aida Morgades, regidora de SOM Espluga, ha celebrat que ja s’hagi confirmat la data per a la inauguració i ha demanat a l’equip de govern que en faci un bon manteniment.

ÀUDIO: Aida Morgades, regidora de SOM Espluga, valora la confirmació de la inauguració