La Unió Esportiva l’Espluga ja s’ha acomiadat de la lliga i ho va fer amb un empat a dos davant del Constantí, i és que l’equip espluguí ja pensava en la Copa Tarragona que comença aquest dissabte.

El primer equip masculí de la UE Espluga  és l’únic representant de la comarca en aquest torneig, ja que l’altre equip de la Conca de Barberà, el CF Montblanc, no juga la Copa Tarragona perquè competeix a la Tercera Divisió Catalana. Els espluguins ja fa diverses temporades que disputen aquest breu torneig en el qual s’ajunten diversos equips de la Quarta Catalana tarragonina. El passat 9 d’Abril es van conèixer els equips que formarien els dos grups que jugaran el torneig. El Constantí, el Segur de Calafell, la Riera, l’Almoster, l’Hospitalet, l’Alcover, el Tàrraco i l’Espluga són els equips de la Copa Tarragona.

El funcionament de la Copa és senzill, es basa en dos grups de quatre equips i els dos vencedors de cada grup disputaran la final a partit únic. El grup dels verd-i-blancs està format pel Constantí, amb el qual jugarà la primera jornada aquest dissabte, l’Hospitalet i la Riera.

Tota la informació de la Copa es podrà seguir per l’Infoesport i pel web de l’EFMR.