La Cultural Jordi Francolí ha anunciat aquest dijous la data de la vuitena entrega del Riubombori. La cita musical de la Conca se celebrarà el dissabte 7 de juliol i, com en els darrers anys, l’escenari serà el Jardí dels Francolins.

L’organització té per objectiu proporcionar als cantautors i grups musicals un espai per compartir la seva música. El Riubombori també destaca per ser un espai que dóna a conèixer els productes del territori, oferint un servei de barra i de sopar, amb productes de proximitat i ecològics, cervesa artesana i vins de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, com a alternativa de consum.

Després de confirmar la data, en les pròximes setmanes s’obrirà la convocatòria per a les formacions musicals que hi vulguin participar. Una comissió formada per músics professionals i amateurs haurà de decidir els grups que formaran part del cartell d’enguany. En la darrera edició, el festival va assolir el rècord de grups inscrits sumant fins a 30 propostes. La Cultural Jordi Francolí, organitzadora de l’esdeveniment, treballa per fer del Riubombori un referent musical al Camp de Tarragona i comarques del sud de Catalunya.