[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IcL-0_GoiO0?rel=0]

La Denominació d’origen Conca de Barberà estrena aquesta setmana els nous cartells promocionals que donen entrada als municipis de la comarca. Els antics plafons s’actualitzen amb un nou disseny i un canvi de discurs.

Aquesta setmana ha començat la instal·lació dels nous cartells promocionals de la DO Conca de Barberà. En total se’n substituiran 12 i presenten la imatge renovada de la DO amb un nou grafisme que conté il·lustracions amb més color i diversos elements del món del vi. Els nous plafons s’ubicaran a Montblanc, Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, Blancafort, Rocafort de Queralt, Pira, Sarral, Solivella i Vimbodí I Poblet. La renovació arriba després de més de 10 anys amb els anteriors cartells i ha suposat una inversió d’uns 6.000 euros.

ÀUDIO: La presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, explica les raons del canvi

Els nous cartells, més vistosos i divertits, donen la benvinguda a la DO Conca de Barberà amb un nou discurs: l’aposta per l’enoturisme i destacant la varietat autòctona de la comarca, el trepat. El nou disseny és obra del montblanquí Isaac Ballesté de l’equip XD Creacions, mentre que l’empresa espluguina Quelcom Serveis ha dut a terme la impressió i instal·lació.