El conte infantil Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac es presentarà aquest divendres 13 d’abril a dos quarts de 7 de la tarda al Museu de la Vida Rural.

L’acte comptarà amb la participació de l’autor del treball, David Ortin, i Josep Maria Vidal i Marta Amigó, membres de l’empresa espluguina Edicions La Musca que ha tingut cura de la publicació del llibre. A més a més, també es podra veure l’espectacle teatral que interpretaran Dàlia Uson i Sílvia López.

El nou conte infantil s’ha publicat enguany i sorgeix al voltant de l’espectacle de la Factoria Bram que es representa durant la Setmana Medieval de Montblanc, escrit també per David Ortín i amb la música de Jordi Cartañá. El conte Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac  ha estat il·lustrat pel caricaturista montblanquí Joan Vizcarra.