[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qzstTJH4WgE?rel=0]

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha estrenat nou marxandatge. Des d’aquesta setmana estan a la venda diversos productes que s’han realitzat amb les banderoles que s’han fet servir els darrers anys per anunciar els diversos esdeveniment turístics de la vila.

Amb l’aprofitament d’aquest material l’Ajuntament de Montblanc es compromet a contribuir a la reducció de residus. A més, els productes fabricats per l’empresa barcelonina Demano són resistents, de qualitat i creatius, de fet, cada peça és única, no n’hi ha dues d’iguals. S’han fet set objectes diferents: bossa bandolera, carpeta portafolis, portaentrepà, portallapis, targeter, moneder i clauer.

Les banderoles utilitzades corresponen als esdeveniments de 2017: Brickània, el festival de Lego; Terrània, el festival internacional de ceràmica; Clickània, el festival de Playmobil; i Safrània, la fira de Sant Martí. A més s’han utilitzat algunes banderoles que anunciaven actes de la passada Festa Major.

Tot aquest material es pot adquirir a l’Oficina de Turisme de Montblanc i puntualment a la taula d’informació de cadascun dels esdeveniments turístics que s’organitzen a la vila.

ÀUDIO: Quim Queralt i Ariadna Ferrer n’expliquen els detalls