[youtube https://www.youtube.com/watch?v=X-Wo_DT3G_A?rel=0&showinfo=0]

El Casal de l’Espluga ha celebrat aquest diumenge la setena edició del Concurs de Rapsodes Font Baixa. La poesia del Concurs de Rapsodes Font Baixa del Casal de l’Espluga ha compartit escenari amb la música i l’espectacle del polifacètic Pau Riba.

El motiu de l’actuació musical el trobem en la poesia obligada que tots els participants han hagut de recitar, que enguany ha estat de Clementina d’Arderiu, àvia del Pau Riba. D’aquesta manera, la desena de concursants han reproduït una de les creacions d’Arderiu i, a continuació, també han recitat un text lliure davant de més de 150 persones que omplien el Teatre Folch i Torres. Alba Mascarella ha estat reconeguda amb el primer premi de 300 euros, mentre que Guillem Cos i Anna Maria Morera han estat premiats amb 200 i 100 euros, respectivament.

Alumnes de cinquè de primària de les escoles de l’Espluga també han pujat a l’escenari per recitar diversos versos i el colofó final ha arribat de la mà de Pau Riba que ha combinat la música amb diversos poemes, alguns de Clementina d’Arderiu.