L’Espluga FM Ràdio retransmetrà aquest diumenge la 6a edició de la Mitja Marató de Blancafort i la cursa de 5 quilòmetres que organitza l’Associació Esportiva Blancafort.

El programa especial, en directe des de la plaça dels Arbres de Blancafort, començarà a dos quarts de 10 del matí amb els comentaris de l’equip d’esports de l’Espluga Audiovisual. Júlia Moyà, Josep Morató, Adrià Tella i Edu Sánchez conduiran la retransmissió al llarg de dues hores amb el seguiment de la prova i entrevistes. El programa es podrà escoltar al 107.4 FM i a esplugafmradio.cat.

En els darrers cinc anys la Mitja Marató de Blancafort s’ha fet un lloc en el calendari esportiu del Camp de Tarragona i per aquest 2018 també proposa un recorregut 100% asfalt que descobreix l’entorn del municipi al llarg dels 21 quilòmetres. En total hi haurà 8 categories, 4 de masculines i 4 de femenines depenent de l’edat de naixement. L’organització premiarà els tres primers classificats de la categoria masculina i femenina absoluta i el primer de cada categoria. També es donarà un trofeu per a l’equip més ben classificat.