[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TBhJRbcib2s?rel=0&showinfo=0&w=560&h=315]

El passat 23 de març moria l’escriptor tarragoní Jordi Tiñena. Per això, el programa Auditori 1.2 d’aquesta setmana, en el seu retorn després de vacances, vol recordar el novel·lista premiat el 1998 amb el Pin i Soler de narrativa. El programa ho fa recuperant instants d’alguna de les visites que l’escriptor ha fet al programa per presentar novel·les com La mort sense ningú o El somriure del Viking. L’espai cultural de TAC12 es fixa també en el llibre Assassins del Camps, en què Tiñena també hi va participar. Un recull de narracions del gènere negre que serveix de pòrtic pel festival internacional de literatura criminal en català El vi fa sang que tindrà lloc aquest proper cap de setmana a l’Espluga de Francolí. La música la posa, des de l’escenari de la Capsa de Música de Tarragona, Ian Lints.