Descarrega’l

Aquest dijous a La Conca al dia hem destacat la reacció de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, en conèixer que l’Estat espanyol destinarà poc més de 6 milions d’euros per a la construcció del túnel del Coll de Lilla. També expliquem que el Museu de la Vida Rural ha estat premiat per la Cambra de Reus i que l’Escola Martí Poch de l’Espluga celebra avui una jornada de portes obertes. D’altra banda, parlem amb diverses botigueres de l’Espluga que ens expliquen la iniciativa de decorar els aparadors amb elements de novel·les criminals amb motiu del Festival El Vi fa Sang. Finalment, fem un balanç de l’ocupació turística a la Conca de Barberà aquesta Setmana Santa parlant amb el president de l’Associació d’Hosteleria de la Conca, Jaume Hernández, i el gerent de l’organisme de gestió dels museus municipals de l’Espluga, Florenci Romeu.