[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yqr8HbW8nnw?rel=0]

Safrània365 ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb una vermutada musical a la plaça de l’antic celler modernista de Montblanc. La primera de les propostes de la nova programació d’esdeveniments gastronòmics ha servit més de 2.000 tastets de vermut durant el migdia del dissabte, marcat per l’episodi de vent, i el diumenge.

La vermutada popular va comptar amb quatre estands on es podien degustar els vermuts de la Cooperativa Vinícola de Sarral, el Museu del Vermut de Reus, On the Rocks de Vimbodí i Poblet i Vermouth Padró & Co de Bràfim. La beguda es podia acompanyar amb productes de la cansaladeria Ca la Cova de Vimbodí i amb les patates xips personalitzades amb la marca Montblanc Medieval que es van estrenar en aquesta ocasió.

Un dels altres ingredients de la iniciativa va ser la música. Dissabte l’acompanyament musical arribava de la mà dels DJs Ponent Roots i diumenge amb l’actuació de la cantautora Meritxell Gené i el DJ montblanquí Alexandre Bonanit. La primera activitat de la programació de Safrània365, que substitueix la fira de Sant Martí, ha estat organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i La Conca 5.1. El calendari de propostes al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat continuarà en els pròxims mesos.