La Cambra de Comerç de Reus ha concedit el Premi d’Honor al Museu de la Vida Rural de l’Espluga per la seva activitat i la dinamització de la Conca de Barberà i del territori que l’envolta.

L’equipament de la Fundació Carulla rebrà el reconeixement en el marc dels Premis Cambra de Reus 2018 que es lliuraran el dimecres 12 d’abril de la mà del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, a l’auditori Antoni Gaudí de Reus a dos quarts de 8 del vespre.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, han anunciat les empreses guardonades. Els premis destaquen el Museu de la Vida Rural com un motor de dinamització de la comarca i el territori i, alhora, també vol reconèixer la trajectòria de la Fundació Carulla. Els premis Cambra es lliuren a empreses del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.