[youtube https://www.youtube.com/watch?v=w75fmxbaKAw?rel=0&showinfo=0]

Els Comitès de Defensa a la República han fet noves accions de protesta a la Conca. Aquest cop els manifestants han aixecat les barreres del peatge de Montblanc en la sortida de l’autopista AP– 2 coincidint amb el segon dia de l’operació sortida de Setmana Santa.

Al voltant de les 5 de la tarda un centenar i mig de manifestants han obert les barreres del peatge per tal que els conductors poguessin passar de manera gratuïta. Amb crits d'”Avui és gratis” o “Benvinguts a Catalunya” els manifestants han fet una rebuda els conductors anima’n que passessin sense pagar.

La sortida 8 de l’AP-2 ha estat tallada per la concessionària Abertis, que ha ofert les sortides 7 i 9 com a alternatives. Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra s’han dirigit al lloc i al voltant d’una hora i mitja després els activistes han donat per finalitzada la seva acció, ja que l’afluència de vehicles ha anat progressivament a menys.

La jornada s’ha viscut amb algun moment tens fet que algun conductor increpes els mateixos manifestants.