El restaurant El Molí del Mallol de Montblanc es va convertir aquest dimecres en el guanyador el programa Joc de Cartes de TV3 dedicat a la cuina del calçot. El programa es va emetre aquest dimecres a la nit i va comptar amb la participació d’Abdon Tarrats, copropietari del restaurant.

El programa, presentat per Marc Ribas, confrontava aquest dimecres quatre restaurants del Camp de Tarragona que tenen, entre les seves especialitats, la cuina del calçot. A més del Molí del Mallol de Montblanc, també hi va participar el restaurant Casa Gurí de La Masó, el restaurant El Trispolet de Valls i el restaurant Masia Fontscaldes, situat a 8km de la capital de l’Alt Camp.

El resultat final va ser molt ajustat, i en les votacions dels mateixos restauradors, hi va haver un empat entre els restaurant montblanquí i el de La Masó. Finalment, el vot del presentador va decantar la balança, només per mig decimal, cap al restaurant de Montblanc, que va aconseguir el premi de 5.000 euros.

Aquí podeu veure el capítol sencer dedicat a la cuina del calçot al Camp de Tarragona.