Safrània365, la nova programació d’actes de Montblanc al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat, començarà aquest cap de setmana amb la Vermutada Popular i Musical. La plaça del celler modernista acollirà un escenari amb actuacions musicals i la participació de quatre estands d’elaboradors de vermut.

La vermutada se celebrarà els migdies del 31 i de l’1 d’abril, dissabte i diumenge de Pasqua, entre les 12 i les 3 de la tarda. La proposta gastronòmica vindrà acompanyada d’actuacions musicals, dissabte dels DJs Ponent Roots i diumenge amb l’actuació de la cantautora Meritxell Gené que presentarà l’àlbum “Branques” i també amb el DJ montblanquí Alexandre Bonanit.

Els dos dies es podran tastar els vermuts de la Cooperativa Vinícola de Sarral, del Museu del Vermut de Reus, d’On the Rocks de Vimbodí i Poblet i el Vermouth Padró & Co de Bràfim per un preu de 2 euros. També hi haurà productes de la cansaladeria Ca la Cova de Vimbodí.

La primera activitat del nou format de Safrània està organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i La Conca 5.1, ja que l’associació ja havia coordinat les vermutades del 2016 i 2017 que se celebraven els dies de l’antiga fira de Safrània.