Desenes de persones han tallat la carretera N-240 a l’altura de Vimbodí i Poblet en ambdós sentits per reclamar l’alliberament dels polítics catalans.

El tall s’ha produït al voltant d’un quart de 5 de la tarda al quilòmetre 50  quan els manifestants han ocupat la via i l’han tallat amb pneumàtics. Al mateix temps, els Mossos d’Esquadra han retingut el trànsit uns metres abans i també s’han personat al lloc dels fets. Minuts més tard, el CDR de l’Espluga ha publicat una foto confirmant el tall a la carretera.

Diversos camions han quedat retinguts pel tall, però en sentit Lleida els vehicles han pogut canviar de sentit. A les 6 de la tarda els manifestants han abandonat la concentració després de cremar pneumàtics i des d’un quart de 8 s’ha restablert la circulació per la carretera N-240.