L’Agrupació d’Armats de l’Espluga participarà aquest dimecres al Via Crucis de la Trinitat de Tarragona que organitza la confraria dels gitanos de la part alta.

El Via Crucis començarà a dos quarts d’11 de la nit des de la Parròquia de la Santíssima Trinitat al carrer de Natzaret, al nucli històric de Tarragona, i recorrerà alguns carrers i espais de la part alta, com per exemple la plaça del Rei.

ÀUDIO: Jordi Salvadó, membre dels armats de l’Espluga, explica la iniciativa

Pel que fa als actes litúrgics de l’Espluga, els armats actuaran Divendres Sant a la Residència Jaume I a les 11 del matí, a dos quarts d’1 del migdia s’exposaran els misteris a la plaça de l’Església i començaran els torns de guàrdia dels armats. A dos quarts de 7 de la tarda actuaran a la plaça de l’Església, mentre que a dos quarts de 10 de la nit es farà el Protocol de la Bandera de la Sang i a les 10 la processó dels Sant Enterrament.