Marc Amill, de l’Espluga de Francolí, ha aconseguit la primera posició del Campionat de Catalunya de Tennis Taula en la categoria de dobles conjuntament amb Cesc Carrera amb l’equip CTT Borges. 

L’espluguí ha participat aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya a Valls amb l’equip que entrena el vimbodinenc Josep Francesch, Jose Luis Andrade i Jordi Latorre. En la competició de dobles els dos jugadors del CTT Borges van derrotar el contrincant fent-se el títol de campions de Catalunya en dobles masculins en categoria Benjamins.

Pel que fa a la competició per equips, el tàndem format per Cesc Carrera i Marc Amill van aconseguir el segon lloc del podi darrere del CER l’Escala. Amill també va participar en la competició individual on va quedar eliminat a la ronda de quarts de final.

El jugador espluguí seguirà fins al dia 29 de març a la capital de l’Alt Camp però ho farà debutant en una categoria superior, amb els Alevins. Josep Francesch, entrenador de l’equip, en declaracions a l’EFMR ha destacat el potencial del jove jugador espluguí i assegura que, si continua amb el mateix nivell, Amill podria arribar al Campionat d’Espanya.